Szerviz

Szolgáltatásaink köre

  • Kondenzációs és zárt égésterű kazánok,gázkonvektorok,falifűtők,gázégők,cirkokazánok,
  • Egyéb tüzelőberendezések javítása, karbantartása,beépítése,szerelése
  • Gázvezeték és gázfogyasztóberendezés kötelező 5 éves felülvizsgálatának elvégzése
  • Tüzeléstechnikai mérések, beszabályozások
  • Klímaberendezések telepítése, szerelése, karbantartása, javítása
  • Minősítő vizsgálatok
  • Fűtési és hűtési rendszerek szabályzástechnikai kivitelezése,beüzemelése…stb
  • Garanciális szervízhálozatunk a következő márkákra terjed ki:

-Vaillant, Junkers, Bosch fűtőkészülékek, Ariston, Vara-Fég, Hőtherm, Celsius, Baxi, Beretta, Lampart, Hajdú, ABG, Saunier Duval,

-Gasztrometál Zrt által forgalmazott készülékek, Flag Kft által forgalmazott készülékek.

Az 1994-ben indult térségi gázprogram kezdete óta végezzük lakossági és közületi gázkészülékek telepítését,beüzemelését. Megrendeléseink száma a kezdetektől fogva folyamatosan növekszik. Állandó megrendelőink,átalánydíjas szerződéseink,újabb megbízásaink bizonyítják, hogy munkánkkal elégedettek a gázkészülék és klimaberendezés tulajdonosok,megbízható és rugalmas munkavégzésünk biztosíték a lakosság részére.

Szakembereink rendszeres képzéseken vesznek részt,általunk használt műszerek és eszközállományunk garancia a kiváló minőségű munkavégzésre. A legmagasabb szintű zöldkártyával és klíma szivárgásvizsgálatra jogosító F-gáz I. kategóriájú végzettséggel rendelkezünk, amely a környezetbarát szerelés biztosítéka. Magyarország két legnagyobb klíma és légtechnikai nagykereskedésével állunk szerződéses kapcsolatban, így biztosítjuk a folyamatos alkatrészellátást.

Szabályzástechnikában és automatizálásban jártas munkatársaink komplett gépészeti rendszerek és alegységeinek összehangolt vezérlését szerelik készre,legyen szó családi házakról,vagy bonyolult több zónás fan-coil rendszerek összekapcsolásáról.

2012 óta gázvezetékek és gázkészülékek törvényileg előírt gázipari műszaki biztonsági felülvizsgálatát is végezzük közületek és magánszemélyek részére.

Napkollektoros rendszerek létesítése során síkkollektoros és vákuumcsöves technológiát is alkalmazunk,felmérve a tulajdonos igényeit a beépíthetőség és árfekvés arányában.

Várja szíves megrendelését: A Lutherm Kft. szerviz csapata

Megnézem a referenciákat