Klímatechnika, légtechnika

Klímaberendezésinket nagy múltú tapasztalatunkkal, teljeskörű szolgáltatásaink keretein belül áruljuk. Kérjen minket és segítünk a döntésben. A leginkább javasolt márkák alapján a következőket részesítjük előnyben, a piacon kapható többi klímaberendezés tekintetében:

 
 

 

Fujitsu klímarendszerek:

Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik felső kategóriás berendezéseket szeretnének beszereltetni lakásukba, és nem szeretnének adott esetben 4-5 évente új klímaberendezést vásárolni. A Fujitsu név képviseli a japán precizitást, az innovációt és egyben a környezettudatos személetet. A márka minden készüléke az adott kategórájában a legkisebb energiafogyasztású, csendes és természetesen a megbízhatóságát tekintve is kimagasló. Hátrányként csupán a magasabb árkategóriát lehet megemlíteni.

Fisher klímarendszerek:

Ár-érték arányban tökéletes választás Ön és otthona számára. A Fisher klímarendszereket azért ajánljuk, mert rendkívül energiatakarékos, a legtöbb extra funkció, ami az Ön kényelmét és biztonságát szolgálja a Fisher klímában található. Ára középkategóriában van, vagyis olcsóbb, mint bármelyik márka hasonló felszereltséggel bíró terméke.