nyeremenyjatek2019

JÁTÉKSZABÁLYZAT 

A Lutherm Kft. nyereményjátékot hirdet “Enteriőr szépségverseny 2019.” névvel, azon vásárlói között, akik a 2019.01.01 -től kezdődően a Lutherm Csempeszalon (3860 Encs, Vasút út 5-7.) üzletében vásároltak kültéri-beltéri hideg, illetve melegburkolatokat, enteriőr eszközöket, parkosításhoz továbbá kertrendezéshez szükséges anyagokat.
A nyereményjátékon való részvétel feltételei:
– 18. életévet betöltött személy
– 2019. évben a Lutherm Kft.-nál vásárolt anyagok (fentebb részletezve)
A nyereményjátékra való jelentkezés:
Elektronikus formában a csempe@lutherm.hu email címre, név, telefonszámkategória megadásával, 3db fénykép elküldése.
A nyereményjátékra jelentkező személy automatikusan elfogadja a játékszabályzatot és hozzájárul a készített fényképek közzétételéhez.
A beküldött fényképek kollégáink által történő ellenőrzésen esnek át, amelynek során megállapítjuk, hogy a készített fényképeken a Lutherm Kft. által forgalmazott termékek, illetve az üzletünkben megvásárolt termékek szerepelnek.
Három kategóriában lehet jelentkezni, melyek a következőek:
 – Fürdőszoba
 – Kert
 – Egyéb beltér
A jelentkezés szükséges fényképek darabszáma: 3db / kategória
Jelentkezési határidő: 2019.
A sorsolás:
A revízión átesett fotók felkerülnek a Lutherm Kft. hivatalos Facebook fotóalbumába (Enteriőr szépségverseny 2019.), mely fotókra szavazást indítunk. A legtöbb “lájk”ot, azaz szavazatot szerző fénykép kerül ki győztesként. A 3db feltöltött fényképekre egyenként kapott összes szavazat (“lájk”) adja a játékos összeredményét. Pl.: 1-es fotó 43 like + 2-es fotó 23 like + 3-as fotó 10 like = 73 like
Adatkezelés:
A fényképek név nélkül, azonosító kóddal ellátva kerülnek feltöltésre a Facebook albumunkra (Enteriőr szépségverseny 2019.). A játékra jelentkező személyek adatait nem szolgáltatjuk ki harmadik fél részére, illetve azokat a nyereményjáték lezárásáig őrizzük meg.
A nyereményjáték időtartama: 2019.01.01 – 2019.12.31 között
A nyeremények, és a nyeremények átvétele:
  • Fabrostone szalonna sütő (szabadon választható színben a feltüntetett típusból),
  • T-boss fürdőszoba szekrény (szabadon választható színben a feltüntetett típusból),
  • Fabro Stone beltéri falburkolatok(szabadon választott típusban és színben) 50.000 Ft értékig.
Minden nyertes szabadon választhat a három nyeremény ajánlat közül egyet. A nyeremények a beérkezést követően átvehetőek a Csempeszalonunkban (3860 Encs, Vasút út 5-7.).
A nyertesek hozzájárulnak nevük felhasználásához valamint, hogy az átvett nyereményt lefotózva honlapunkon, és hivatalos facebook oldalunkon nyilvánosan szerepeltessük.